En kommentar till “Henrik Jönsson om artikel 11 & 13 (video)”

  1. Ja, jag håller med, internet är mycket viktigare än EU! Eftersom jag är väldigt sen med att se denna video så vet jag redan att detta kommer bli av, det gör mig upprörd. Jag är bara 13 år, men detta är något viktigt! Jag fattar inte hur det blir med YouTube, dessa regler osv kommer påverka YouTube lika mycket va? Hur är det isåfall utomlands, t.ex. i Storbrittanien när de har lämnat EU? Kommer de kunna ladda upp saker på sociala medier som de inte äger precis som vi kan nu? Ifall vi inte lämnar EU och om artikel 11 och 13 blir av, kommer jag flytta till ett land som inte är med i EU, kanske Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.